Megachim AD | | |
 

Трговски марки


Mарката обединува производи наменети за украсување на домот од таваните до обоените акценти на ѕидовите и од паркетот до дрвените или металните детаљи на мебелот. Наменета за корисници со префинет вкус и високи естетски критериуми, кои сакаат да постигнат стилски ентериерни и екстериерни решенија. Новата форма го одражува стремежот кон задоволување на максимален број ергономски фактори при работа со пакувањето - повеќе удобен фат, поголема безбедност при работа. 3аедно со промените во форма и дизајн е извршена значителна работа за подобрување на квалитетот и оперативните перформанси на производите.

Серија производи за заштита и декорација на метал, дрво и ѕидови. Производите од серијата се одликуваат со висок квалитет , заштеда на труд и висок степен на безбедност. Тие се на водена основа , не содржат ароматични органски растворувачи , не испуштаат непријатни мириси , запаливи се и безопасни за човекот u животната средина . Специагно додадениот Teflon® им обезбедува единствени квалитети со кои надминуваат традиционалните производи на пазарот.

Серија производи за заштита и декорација на ѕидови и површини од дрво и метал од економична линија. Наменета е за корисници кои сакаат да им заличи домот брзо, со до5ри производи и по пристапни цени. Новото ергономско пакување го одразува стремежот кон задоволување на максимален број ергономски фактори - подобар удобен фат, поголема безбедност при работа. 3аедно со промените во форма и дизајнот на пакувањето е извршена значителна работа за подобрување на квалитетот и оперативните перформанси на производите од брендот Praktika - разлевност, покривност, издржливост на покриеност.
web design: mnovakov 2013