Megachim AD | | |
 

Трговски марки


Dekorator Емајллак Суперсјаен за дрво и метал водоразредив

Водоразредива боја на база на полимерна емулзија. »

Dekorator Грунд-Боја

Водоразредиво покритие на база на полимерна емулзија, поволно за грундирање и бојадисување на површини од дрво и метал. »

Dekorator Премиjа Супер Бела Боja со Тефлон

a system of alkyd resin in organic solvent, pigments and special quality-enhancing Teflon® additives. »

Dekorator Паркет Лак со Тефлон

consists of polyol in organic solvents and special quality-enhancing Teflon additives. The product hardens with isocyanate hardener. »

Dekorator Премиjа Лак за Jахта Teflon

a system of one-component urethane-alkyd resin, solvents and additives. »

Dekorator Life Style Екстра Алкидна Боя

Стабилно покритие за однапред грундирани дрвени, метални и други површини, експлоатирани во отворени и затворени простории. »

Dekorator Бързосъхнещ емайллак за дърво и метал

Брзосушечки високосјаен емај лак со висока тврдост и атмосверска отпорност. »

Dekorator Life Style Лак за Jахта

a system of one-component urethane-alkyd resin, solvents and additives. »

Dekorator Azure Varnish Satin

produced from alkyd resin, pigments and special quality-enhancing additives. »

Dekorator Life Style Лак за Паркет

consists of polyol in organic solvents. The product hardens with isocyanate hardener. »

Aquis Лазурен Лак Teflon

За декоративна заштита на дрвена столарија, експлоатирана на отворено или во затворени површини.Покритието е отпорно на влага,атмосверски влијанија и механички дејства. »

Aquis Лак за паркет со Teflon

Бодоразредив лак на база на полиуретанси и акрилни емулзии и специјални додатоци од тефлон.Суши брзо и формира тврдо покритие,отпорно на влага и абење. »

Aquis Акрилна боја

Универзално решение за заштита и декорација на површини од дрво и метал(претходно грундирани),бетон,пластика и друго.Образува покритие отпорно на влага,атмосверски влијанија и механички дејства. »

Aquis Импрегнатор за дрво

За импрегнирање и грундирање на дрвени површини пред нанасање на завршен слој на лак или боја. »

Praktika Алкидна Боja

Satin gloss alkyd paint for wood and metal, based on alkyd resin. »

Praktika Мрсна Боja

Satin gloss alkyd paint for wood and metal, based on oils and alkyd resin. »

Praktika Синтетички Лак

a system of alkyd resin in organic solvent and additives »

Praktika Масло за Дрво

a system of binders in organic solvent and special additives. »

Xpert Алкиден Емајллак

Индустриско покритие за заштита на грундирани метални и дрвени површини за експлоатирани на отворено и во затворени простории.Се користи за бојадисување на метални елементи,предмети од дрво и др. »

Xpert Полиуретанов емајлллак

Фино дисперзиран систем од нискомаслена алкидна смола во органски растворувачи,пигменти и адитиви.Се користи за заштита и декорација на претходно грундирани метали и дрвени површини. »

Xpert Лепило за градежништво ПВА

За лепење на паркет,подови системи и подови на текстилна основа.Се каористи како додаток во гипсови,глет маса и други градежни раствори. »
web design: mnovakov 2013