Megachim AD | | |
 

Трговски марки


Dekorator Латекс Color Weekend Mat

Водоразредива смеса за внатрешно бојадисување, отпорно на миење и триење »

Dekorator Латекс Color Weekend Сатен Teflon®

Стабилно декоративно покритие на натрешно бојадисување на ѕидови и плафони. »

Dekorator Life Style Ватрешна боја

Водоразредиво покритие за внатрешно бојадисување. »

Dekorator Elegance Внатрешна боја

Декоративно покритие за внатрешно бојадисување, поволно за канцеларии, фоајеа, хотелско лоб, ходници секојдневни и дрги простории со зголемена фрекфренција. »

Dekorator Боја за влажни простории

Водоразредиво покритие за внатрешно бојадисување во простории со зголемена влажност(бањи,кујни,визби ..). »

Dekorator Рељефна боја

За внатрешно и надворшно рељефно бојадисување на етон, итонг, цемент, гипскартон, матери и други материјали. »

Dekorator Нано грунд длабокопроникнувачки

За уцврстување на ѕидни површини пред бојадисување. Проникнува длабоко и ја намалува конзумацијата на бојата при нанасање во наредните слоеви. »

Dekorator Life Style Лак за Камења

a solution of thermoplastic acrylic resin in organic solvent. »

Aquis Латекс сатен со Teflon

Долготрајно покритие со сатенски сјај,со супер белина,одлична отпорност на триење и миење со препарати за чистење.Лесно за чистење и одржување,благодарение на додатоци од Teflon®. »

Aquis Латекс Мат со Teflon

Водораредиво покритие за внатрешно бојадисување на ѕидови,плафони,бетонски и цементни површини.Лесно се чисти и одржува,благодарение на специјални додатоци на Teflon »

Aquis Боја за бањи и кујни

Долготрајно покритие со сатенски сјај, со совршена белина,одлична отпорност на триење и миење со препарати за чистење.Осигурува заштита од бактериски и габични зарази. »

Praktika Латекс

a system of polymer dispersion, pigments, fillers and additives. »

Praktika Latex Color

water dispersion paint on the basis of polymer emulsion, pigments, fillers, water and additives. »

Praktika Тонер Боja

Tinting paint for waterbase emulsion paints. Suitable also for use as aa accent paint for small surfaces. »

Xpert Универсален грунд за ѕидови

a system of polymer dispersion, pigments, fillers and additives. »
web design: mnovakov 2013