Megachim AD | | |
 

Трговски марки


Dekorator Емајллак Суперсјаен за дрво и метал водоразредив

Водоразредива боја на база на полимерна емулзија. »

Dekorator Грунд-Боја

Водоразредиво покритие на база на полимерна емулзија, поволно за грундирање и бојадисување на површини од дрво и метал. »

Dekorator Премиjа Супер Бела Боja со Тефлон

a system of alkyd resin in organic solvent, pigments and special quality-enhancing Teflon® additives. »

Dekorator Life Style Екстра Алкидна Боя

Стабилно покритие за однапред грундирани дрвени, метални и други површини, експлоатирани во отворени и затворени простории. »

Dekorator Бързосъхнещ емайллак за дърво и метал

Брзосушечки високосјаен емај лак со висока тврдост и атмосверска отпорност. »

Dekorator Алкидна Боjа 3 во 1

a homogeneous system of finely ground pigments, anticorrosion components and special additives in high quality alkyd resin »

Dekorator 4Мetal with MIOX

a homogeneous system of finely ground pigments, anticorrosion additives, micaceous iron oxide, water and special additives in high-quality alkyd resin. »

Dekorator Алкидни Праjмер

a system of alkyd resin in organic solvent, pigments, fillers and additives. »

Aquis Акрилна боја

Универзално решение за заштита и декорација на површини од дрво и метал(претходно грундирани),бетон,пластика и друго.Образува покритие отпорно на влага,атмосверски влијанија и механички дејства. »

Aquis Антикорозивен грунд

Водоразредив грунд на база на акрилатна полимерна емулзија,антикорозивни пигменти,инхибитори на корозијата и адитиви.За заштита на изработките од црни и обоени метали(вкључувајки и поцинкуван лим). »

Praktika Алкидна Боja

Satin gloss alkyd paint for wood and metal, based on alkyd resin. »

Praktika Мрсна Боja

Satin gloss alkyd paint for wood and metal, based on oils and alkyd resin. »

Praktika Сребрен Ferolit

a system of alkyd resin in organic solvent, aluminium paste and additives. »

Praktika Алкидни Праjмер

Alkyd primer for ferous metals »

Xpert Огнезащитна боя – самозагасваща, водоразредима

За заштита на носечки метални конструкции,работа во огно опасни услови и при термички натоварувања »

Xpert Алкиден Емајллак

Индустриско покритие за заштита на грундирани метални и дрвени површини за експлоатирани на отворено и во затворени простории.Се користи за бојадисување на метални елементи,предмети од дрво и др. »

Xpert Боја за метални конструкции

Боја за метални конструкции е со намена за заштита на специјални метални конструкции – мостови,желенички вагони,контејнери,дигалки,кранови и други. »

Xpert Антикорозионвн грунд ПФ-07 брзосушечки

За грундирање на добро исчистени и обезмаснети површини од црни метали,пред нанасање на покритие од бои и емајл лакови како и во комбинација с Xpert Боја за метални конструкции I и II слој и Dekorator Боја 3 в 1. »

Xpert Полиуретанов емајлллак

Фино дисперзиран систем од нискомаслена алкидна смола во органски растворувачи,пигменти и адитиви.Се користи за заштита и декорација на претходно грундирани метали и дрвени површини. »

Xpert Полиуретанов грунд

Фино дисперзиран систем од нискомаслена алкидна смола во органски растворувачи,пигменти и адитиви.Се користи за заштита и декорација на претходно грундирани метали и дрвени површини. »
web design: mnovakov 2013