Megachim AD | | |
 

Трговски марки


Dekorator Грунд-Боја

Водоразредиво покритие на база на полимерна емулзија, поволно за грундирање и бојадисување на површини од дрво и метал. »

Dekorator Нано грунд длабокопроникнувачки

За уцврстување на ѕидни површини пред бојадисување. Проникнува длабоко и ја намалува конзумацијата на бојата при нанасање во наредните слоеви. »

Dekorator Алкидна Боjа 3 во 1

a homogeneous system of finely ground pigments, anticorrosion components and special additives in high quality alkyd resin »

Dekorator 4Мetal with MIOX

a homogeneous system of finely ground pigments, anticorrosion additives, micaceous iron oxide, water and special additives in high-quality alkyd resin. »

Dekorator Алкидни Праjмер

a system of alkyd resin in organic solvent, pigments, fillers and additives. »

Aquis Импрегнатор за дрво

За импрегнирање и грундирање на дрвени површини пред нанасање на завршен слој на лак или боја. »

Aquis Антикорозивен грунд

Водоразредив грунд на база на акрилатна полимерна емулзија,антикорозивни пигменти,инхибитори на корозијата и адитиви.За заштита на изработките од црни и обоени метали(вкључувајки и поцинкуван лим). »

Praktika Алкидни Праjмер

Alkyd primer for ferous metals »

Praktika Масло за Дрво

a system of binders in organic solvent and special additives. »

Xpert Универсален грунд за ѕидови

a system of polymer dispersion, pigments, fillers and additives. »

Xpert Боја за метални конструкции

Боја за метални конструкции е со намена за заштита на специјални метални конструкции – мостови,желенички вагони,контејнери,дигалки,кранови и други. »

Xpert Антикорозионвн грунд ПФ-07 брзосушечки

За грундирање на добро исчистени и обезмаснети површини од црни метали,пред нанасање на покритие од бои и емајл лакови како и во комбинација с Xpert Боја за метални конструкции I и II слој и Dekorator Боја 3 в 1. »

Xpert Полиуретанов грунд

Фино дисперзиран систем од нискомаслена алкидна смола во органски растворувачи,пигменти и адитиви.Се користи за заштита и декорација на претходно грундирани метали и дрвени површини. »
web design: mnovakov 2013