Megachim AD | | |
 

Трговски марки


 

Aquis Латекс сатен со Teflon

Долготрајно покритие со сатенски сјај,со супер белина,одлична отпорност на триење и миење со препарати за чистење.Лесно за чистење и одржување,благодарение на додатоци од Teflon®. »

Aquis Латекс Мат со Teflon

Водораредиво покритие за внатрешно бојадисување на ѕидови,плафони,бетонски и цементни површини.Лесно се чисти и одржува,благодарение на специјални додатоци на Teflon »

Aquis Боја за бањи и кујни

Долготрајно покритие со сатенски сјај, со совршена белина,одлична отпорност на триење и миење со препарати за чистење.Осигурува заштита од бактериски и габични зарази. »

Aquis Фасадна боја со Teflon

За декоративна заштита на фасади и други површини,подложни на атмосверско влијание.Осигурува одлична отпорност на атмосверски влијанија и механички дејства,висока покривност и белина.Покритието е отпорно на валкање благодарение на специјалните тефлонски додатоци. »

Aquis Лазурен Лак Teflon

За декоративна заштита на дрвена столарија, експлоатирана на отворено или во затворени површини.Покритието е отпорно на влага,атмосверски влијанија и механички дејства. »

Aquis Лак за паркет со Teflon

Бодоразредив лак на база на полиуретанси и акрилни емулзии и специјални додатоци од тефлон.Суши брзо и формира тврдо покритие,отпорно на влага и абење. »

Aquis Акрилна боја

Универзално решение за заштита и декорација на површини од дрво и метал(претходно грундирани),бетон,пластика и друго.Образува покритие отпорно на влага,атмосверски влијанија и механички дејства. »

Aquis Импрегнатор за дрво

За импрегнирање и грундирање на дрвени површини пред нанасање на завршен слој на лак или боја. »

Aquis Антикорозивен грунд

Водоразредив грунд на база на акрилатна полимерна емулзија,антикорозивни пигменти,инхибитори на корозијата и адитиви.За заштита на изработките од црни и обоени метали(вкључувајки и поцинкуван лим). »
web design: mnovakov 2013