Megachim AD | | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

ДЕКОРАТИВНИ ПОКРИТИЈА ЗА


ВНАТРЕШНИ ЅИДОВИ

ФАСАДИ

МЕТАЛ

ДРВО

НАШИТЕ
КАТАЛОЗИ »

 

 ...ТРГОВСКИ МАРКИ

 
 

Основана во 1996, сега Megachim е една од најбрзорастечки Бугарски фирми во секторот на бои,лакови и покритија. Фирмата е сертифицирана според ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001. »

 види ги сите продукти »
web design: mnovakov 2013