Мегахим АД | | | |
 

Търговски марки


Dekorator Емайллак Супергланц за дърво и метал водоразредим

При равни цени с алкидните бои за дърво и метал този продукт ви спестява допълнителния разход за разтворител (почти на цената на боята). Без повече неприятна миризма на разтворители. »

Dekorator Грунд-боя

При боядисване върху стари алкидни покрития препоръчваме грундирането с този продукт, осигуряващ здраво сцепление на финишното покритие с основата. Съдържа инхибитори и пасиватори на ръжда. »

Dekorator лазурен лак водоразредим алкид

Водоразредим лак за дърво на база емулсия на алкидна смола. Притежава характеристиките на традиционните алкидни лакове, но във водоразредим вариант. Подходящ за интериорна и екстерирна употреба. »

Dekorator Екстра алкидна боя за метал и дърво

Алкидна боя за предварително грундирани дървени, метални и други повърхности, експлоатирани на открито или в закрити помещения. »

Dekorator Бързосъхнещ емайллак

Бързосъхнещ високогланцов емайллак с висока твърдост и атмосфероустойчивост. »

Dekorator Life Style Яхтен лак

Лак за дървени подове, мебели и други дървени повърхности. Характеризира се с висок гланц, голяма устойчивост на влага и атмосферни влияния.. »

Dekorator Life Style Лазурен лак за дърво

Алкиден лазурен лак за защита и декорация на предмети от дърво, които се експлоатират на открито и в закрити помещения. Решение от тип “всичко в едно”: оцветител (байц), грунд, лак, защита от плесени и гъбички, UV филтър »

Dekorator Life Style Паркететен лак двукомпонентен

За паркет, дървени подове, ламперии, парапети, битово и офис обзавеждане, декоративни елементи, детайли и др. »

Dekorator Premium Супер Бяла боя с Teflon

Гланцово покритие за дървени и метални повърхности. Подходяща както за интериорни, така и за екстериорни условия. Има много висока белота и покривност. »

Dekorator Premium Паркетен лак с Teflon

Лак с тефлонови добавки за лакиране на паркет, дървени подове, битово и офис обзавеждане и други предмети от дърво. Висока твърдост, износоустойчивост и устойчивост на влага. »

Dekorator Яхтен лак с Teflon

Лак с тефлонови добавки за лакиране на паркет, дървени подове, битово и офис обзавеждане и други предмети от дърво. Висока твърдост, износоустойчивост и устойчивост на влага. »

Aquis Лазурен Лак Teflon

Устойчиво покритие за декоративна защита на изделия от дърво, експлоатирани на открито или в закрити помещения. »

Aquis Лак за паркет с Teflon

Водоразредим лак за паркет, дървени подове, ламперии, парапети, битово и офис обзавеждане и др. »

Aquis Акрилатна боя

Водоразредима боя за дърво, метал (предварително грундиран) и други повърхности. Покритие устойчиво на атмосферни влияния и механични въздействия.. »

Aquis Импрегнатор за дърво

За импрегниране и грундиране на дървени повърхности преди нанасяне на финишен слой лак или боя. »

Практика Алкидна боя

Боя на база алкидна смола за боядисване на предварително грундирани дървени, метални и други повърхности, експлоатирани на открито или в закрити помещения. »

Практика Блажна боя

Сатенено матова боя на база алкидна смола, подходяща за боядисване на дограма, огради, метални конструкции, дървени или метални детайли и др.. »

Практика Синтетичен лак

предназначен за защита и декорация на предмети от дърво, които се експлоатират на открито и в закрити помещения. Може да се използва за надлакиране на предварително боядисани метални детайли »

Практика Безир за дърво

Смес от смоли, масла и подходящи адитиви в органичен разтворител. Предназначен е за импрегниране и грундиране на дървени повърхности. »

Xpert Алкиден Емайллак

Индустриално покритие за боядисване на машини, прибори, техническо оборудване, метални елементи и детайли и др. Цветове по RAL каталог »

Xpert Полиуретанов емайллак

за защита и декорация на предварително грундирани метални и дървени повърхности. Притежава отлични експлоатационни качества - твърдост, устойчивост на вода и химикали. »

Лепило за строителството ПВА

За лепене на паркет, подови настилки и стенни облицовки на текстилна основа. Използва се като добавка в гипсови шпакловки и други строителни разтвори. »
web design: mnovakov 2013-2016