Мегахим АД | | | |
 

Търговски марки


Dekorator Латекс Color Weekend Mat

Водоразредима боя за вътрешно боядисване, устойчиво на миене и триене. Подходяща за жилища, магазини, офиси, хотели, ресторанти, училища, детски градини и други »

Dekorator Латекс Color Weekend Сатен Teflon

Водоразредима боя за вътрешно боядисване със сатенен гланц. Позволява лесно почистване при замърсяване на покритието. »

Dekorator Латекс Супер Бял

Устойчива декоративна боя за вътрешно боядисване на водна основа с висока покривност и белота. »

Dekorator Латекс Сребърни йони

Водоразредима матова интериорна боя за стени и тавани с повишена защита. Съдържа източник на сребърни йони. Има отлична покривност и белота , устойчива на триене и миене, подходяща за употреба в помещения с повишена влажност »

Dekorator Латекс Един Слой

Водоразредима матова интериорна боя за стени и тавани с максимална покривност и белота. Формира плътно и гладко покритие. Боята е устойчива на триене и миене, подходяща за употреба в помещения с повишена влажност (бани, кухни и др.). »

Dekorator Боя за влажни помещения

Водоразредимо покритие за вътрешно боядисване в помещение с повишена влажност (бани, кухни, изби, навеси). Притежава отлична устойчивост на влага, плесени и мухъл. Максимална устойчивост на мокро триене. Почистване с миещи средства. »

Dekorator Релефна боя

Водоразредимо покритие за вътрешно и външно релефно оформление на стени, което се постига чрез нанасяне на боята с различни типове валяци. »

Dekorator Нано Грунд дълбокопроникващ

за укрепване на ронливи основи на вътрешни и външни стени и други повърхности в строителството, преди нанасяне на бои за вътрешно и външно боядисване. »

Dekorator Контактен Грунд

Водоразредим грунд с остатъчна лепливост с добра адхезия към минерални основи. Подобрява сцеплението между стари и нови повърхности. »

Dekorator Строителен Грунд

Водоразредим грунд за стени на база полимерна емулсия. Концентрат 1:10 за укрепване на ронливи основи. »

Dekorator Life Style Лак за камък

Безцветен, прозрачен лак за минерални повърхности. Използва се за защита и декорация на каменни, тухлени и други минерални повърхности на открито и в закрити помещения. »

Aquis Латекс Сатен Teflon®

Дълготрайно покритие със сатенен гланц, с превъзходна белота, отлична устойчивост на триене и миене с почистващи препарати. Лесно за почистване и поддръжка, благодарение на специалните добавки Teflon. »

Aquis Латекс Мат Teflon®

Матово покритие за стени с превъзходна белота, отлична устойчивост на триене и миене с почистващи препарати. Лесно за почистване и поддръжка, благодарение на специалните добавки Teflon. »

Aquis Боя за бани и кухни

Покритие за стени със сатенен гланц. Осигурява защита от плесени, гъбини и бактериални зарази. Отлична устойчивост на триене и миене, лесно за почистване и поддръжка. »

Практика Дишаща интериорна боя бяла

Дишаща боя на водна основа за декоративна защита на стени, тавани, бетонови, циментови и варо-циментови повърхности в закрити помещения. »

Практика Дишаща боя за стени и тавани мат

Дишаща боя на водна основа за декоративна защита на стени, тавани, бетонови, циментови и варо-циментови повърхности в закрити помещения. 16 пастелни цвята. »

Практика Тонер Боя

Тонираща боя за оцветяване на вододисперсионни бои. Подходяща и за самостоятелна употреба. »

Xpert Универсален грунд за стени

За грундиране на стени,тавани, варо-циментови повърхности, гипсокартон, шпакловки и др. преди нанасянето на финишно покритие от боя или мазилка »

Daisy - вододисперсионна боя за вътрешно боядисване

Дишаща боя на водна основа за декоративна защита на стени, тавани, бетонови, циментови и варо-циментови повърхности в закрити помещения. »
web design: mnovakov 2013-2016