Мегахим АД | | | |
 

Търговски марки


Dekorator фасадна боя със силикон

Водоразредима матова боя за външно боядисване на фасади, стени, бетонови и циментови повърхности. Съдържа силикон за повишена водоустойчивост. »

Dekorator LifeStyle Екстериорна боя

Водоразредимо покритие за външно боядисване на фасади, бетонови и циментови повърхности.. »

Dekorator Релефна боя

Водоразредимо покритие за вътрешно и външно релефно оформление на стени, което се постига чрез нанасяне на боята с различни типове валяци. »

Dekorator Нано Грунд дълбокопроникващ

за укрепване на ронливи основи на вътрешни и външни стени и други повърхности в строителството, преди нанасяне на бои за вътрешно и външно боядисване. »

Dekorator Контактен Грунд

Водоразредим грунд с остатъчна лепливост с добра адхезия към минерални основи. Подобрява сцеплението между стари и нови повърхности. »

Dekorator Строителен Грунд

Водоразредим грунд за стени на база полимерна емулсия. Концентрат 1:10 за укрепване на ронливи основи. »

Dekorator Life Style Лак за камък

Безцветен, прозрачен лак за минерални повърхности. Използва се за защита и декорация на каменни, тухлени и други минерални повърхности на открито и в закрити помещения. »

Aquis Фасадна боя

За декоративна защита на фасади, варопясъчни мазилки и стени, бетонови, циментови и други повърхности, подложени на атмосферно влияние.. »

Практика Фасадна боя

Устойчиво декоративно покритие за външно боядисване. Използвани в комбинация или индивидуално, цветовете Класическо бяло и Благородна магнолия гарнатрат свеж вид на домашният ви екстериорен проект. »

Xpert Силикон-акрилатна мазилка

Готова за полагане пастообразна маса, която се предлага във варианти за влачена и драскана структура. Влачена - 2 и 3 мм и драскана - 1 и 2 мм »

Xpert Полимерна мазилка

Готова за полагане пастообразна маса, която се предлага във варианти за влачена и драскана структура. Влачена - 2 и 3 мм и драскана - 1 и 2 мм »

Xpert Минерална мазилка

Произвежда се от цветни камъчета, които са омокрени в подходящо свързващо вещество на база водоразредима полимерна дисперсия. »

Xpert Импрегнационен грунд

За грундиране на бетонни стени, гипс, варопясъчни мазилки и др. Служи за заздравяване на основата и подобряване на адхезията с финишното покритие.. »

Xpert Универсален грунд за стени

За грундиране на стени,тавани, варо-циментови повърхности, гипсокартон, шпакловки и др. преди нанасянето на финишно покритие от боя или мазилка »

Xpert Боя за пътна маркировка - еднокомпонентна

за хоризонтална маркировка на пешеходни пътеки, пътища, писти, спортни площадки, басеини и други асфалтови и бетонови покрития. »
web design: mnovakov 2013-2016