Мегахим АД | | | |
 

Търговски марки


Dekorator Релефна боя

Водоразредимо покритие за вътрешно и външно релефно оформление на стени, което се постига чрез нанасяне на боята с различни типове валяци. »

Xpert Силикон-акрилатна мазилка

Готова за полагане пастообразна маса, която се предлага във варианти за влачена и драскана структура. Влачена - 2 и 3 мм и драскана - 1 и 2 мм »

Xpert Полимерна мазилка

Готова за полагане пастообразна маса, която се предлага във варианти за влачена и драскана структура. Влачена - 2 и 3 мм и драскана - 1 и 2 мм »

Xpert Минерална мазилка

Произвежда се от цветни камъчета, които са омокрени в подходящо свързващо вещество на база водоразредима полимерна дисперсия. »

Xpert Импрегнационен грунд

За грундиране на бетонни стени, гипс, варопясъчни мазилки и др. Служи за заздравяване на основата и подобряване на адхезията с финишното покритие.. »

Xpert Огнезащитна боя – самозагасваща, водоразредима

За защита на носещи железни конструкции в случай на пожар. След изсъхване, покритието защитава намиращата се под него стоманена конструкция, като при пожар образува изолиращ слой »

Xpert Алкиден Емайллак

Индустриално покритие за боядисване на машини, прибори, техническо оборудване, метални елементи и детайли и др. Цветове по RAL каталог »

Xpert Боя за стоманени конструкции

за защита на специални стоманени конструкции – мостове, вагони, контейнери, фургони и др., подложени на постоянно атмосферно въздействие. Произвежда се като система (I и II слой). »

Xpert Антикорозионен грунд ПФ-07 бързосъхнещ

Осигурява висока степен на антикорозийна защита. Образува гладко, матово покритие с много добра адхезия и еластичност.. »

Xpert Полиуретанов емайллак

за защита и декорация на предварително грундирани метални и дървени повърхности. Притежава отлични експлоатационни качества - твърдост, устойчивост на вода и химикали. »

Xpert Полиуретанов грунд

за грундиране на детайли преди нанасяне на ПУ емайллак. Притежава отлични експлоатационни качества - твърдост, устойчивост на вода и химикали. »

Xpert Боя за пътна маркировка - еднокомпонентна

за хоризонтална маркировка на пешеходни пътеки, пътища, писти, спортни площадки, басеини и други асфалтови и бетонови покрития. »

Xpert Разредител за Боя за пътна маркировка

разредител за боя за хоризонтална пътна маркировка. »

Лепило за строителството ПВА

За лепене на паркет, подови настилки и стенни облицовки на текстилна основа. Използва се като добавка в гипсови шпакловки и други строителни разтвори. »
web design: mnovakov 2013-2016