Мегахим АД | | | |
 

Търговски марки


Dekorator Латекс Color Weekend Mat

Водоразредима боя за вътрешно боядисване, устойчиво на миене и триене. Подходяща за жилища, магазини, офиси, хотели, ресторанти, училища, детски градини и други »

Dekorator Латекс Color Weekend Сатен Teflon

Водоразредима боя за вътрешно боядисване със сатенен гланц. Позволява лесно почистване при замърсяване на покритието. »

Dekorator Латекс Супер Бял

Устойчива декоративна боя за вътрешно боядисване на водна основа с висока покривност и белота. »

Dekorator Латекс Сребърни йони

Водоразредима матова интериорна боя за стени и тавани с повишена защита. Съдържа източник на сребърни йони. Има отлична покривност и белота , устойчива на триене и миене, подходяща за употреба в помещения с повишена влажност »

Dekorator Латекс Един Слой

Водоразредима матова интериорна боя за стени и тавани с максимална покривност и белота. Формира плътно и гладко покритие. Боята е устойчива на триене и миене, подходяща за употреба в помещения с повишена влажност (бани, кухни и др.). »

Dekorator Боя за влажни помещения

Водоразредимо покритие за вътрешно боядисване в помещение с повишена влажност (бани, кухни, изби, навеси). Притежава отлична устойчивост на влага, плесени и мухъл. Максимална устойчивост на мокро триене. Почистване с миещи средства. »

Dekorator фасадна боя със силикон

Водоразредима матова боя за външно боядисване на фасади, стени, бетонови и циментови повърхности. Съдържа силикон за повишена водоустойчивост. »

Dekorator LifeStyle Екстериорна боя

Водоразредимо покритие за външно боядисване на фасади, бетонови и циментови повърхности.. »

Dekorator Релефна боя

Водоразредимо покритие за вътрешно и външно релефно оформление на стени, което се постига чрез нанасяне на боята с различни типове валяци. »

Dekorator Емайллак Супергланц за дърво и метал водоразредим

При равни цени с алкидните бои за дърво и метал този продукт ви спестява допълнителния разход за разтворител (почти на цената на боята). Без повече неприятна миризма на разтворители. »

Dekorator Грунд-боя

При боядисване върху стари алкидни покрития препоръчваме грундирането с този продукт, осигуряващ здраво сцепление на финишното покритие с основата. Съдържа инхибитори и пасиватори на ръжда. »

Dekorator Екстра алкидна боя за метал и дърво

Алкидна боя за предварително грундирани дървени, метални и други повърхности, експлоатирани на открито или в закрити помещения. »

Dekorator Бързосъхнещ емайллак

Бързосъхнещ високогланцов емайллак с висока твърдост и атмосфероустойчивост. »

Dekorator Алкидна боя 3 в 1

Покритие за дълготрайна антикорозионна защита и декорация на метални повърхности, които се експлоатират на открито или в закрити помещения. Може да се нанася и директно върху ръжда. »

Dekorator 4Metal

Ефектна боя за антикорозионна защита и декорация на метални повърхности, които се експлоатират на открито или в закрити помещения. Може да се нанася и директно върху ръжда. »

Dekorator Premium Супер Бяла боя с Teflon

Гланцово покритие за дървени и метални повърхности. Подходяща както за интериорни, така и за екстериорни условия. Има много висока белота и покривност. »

Aquis Латекс Сатен Teflon®

Дълготрайно покритие със сатенен гланц, с превъзходна белота, отлична устойчивост на триене и миене с почистващи препарати. Лесно за почистване и поддръжка, благодарение на специалните добавки Teflon. »

Aquis Латекс Мат Teflon®

Матово покритие за стени с превъзходна белота, отлична устойчивост на триене и миене с почистващи препарати. Лесно за почистване и поддръжка, благодарение на специалните добавки Teflon. »

Aquis Боя за бани и кухни

Покритие за стени със сатенен гланц. Осигурява защита от плесени, гъбини и бактериални зарази. Отлична устойчивост на триене и миене, лесно за почистване и поддръжка. »

Aquis Фасадна боя

За декоративна защита на фасади, варопясъчни мазилки и стени, бетонови, циментови и други повърхности, подложени на атмосферно влияние.. »

Aquis Акрилатна боя

Водоразредима боя за дърво, метал (предварително грундиран) и други повърхности. Покритие устойчиво на атмосферни влияния и механични въздействия.. »

Практика Фасадна боя

Устойчиво декоративно покритие за външно боядисване. Използвани в комбинация или индивидуално, цветовете Класическо бяло и Благородна магнолия гарнатрат свеж вид на домашният ви екстериорен проект. »

Практика Алкидна боя

Боя на база алкидна смола за боядисване на предварително грундирани дървени, метални и други повърхности, експлоатирани на открито или в закрити помещения. »

Практика Дишаща интериорна боя бяла

Дишаща боя на водна основа за декоративна защита на стени, тавани, бетонови, циментови и варо-циментови повърхности в закрити помещения. »

Практика Дишаща боя за стени и тавани мат

Дишаща боя на водна основа за декоративна защита на стени, тавани, бетонови, циментови и варо-циментови повърхности в закрити помещения. 16 пастелни цвята. »

Практика Блажна боя

Сатенено матова боя на база алкидна смола, подходяща за боядисване на дограма, огради, метални конструкции, дървени или метални детайли и др.. »

Практика Сребърен феролит

Продукт на база алкидна смола, предназначен за защита на метални повърхности (цистерни, резервоари и др.), които са под влиянието на атмосферни въздействия »

Практика Тонер Боя

Тонираща боя за оцветяване на вододисперсионни бои. Подходяща и за самостоятелна употреба. »

Автоемайллак

За репаратурно и цялостно боядисване на предварително подготвени метални повърхности, които се експлоатират на открито или в закрити помещения. »

Daisy - вододисперсионна боя за вътрешно боядисване

Дишаща боя на водна основа за декоративна защита на стени, тавани, бетонови, циментови и варо-циментови повърхности в закрити помещения. »
web design: mnovakov 2013-2016