Мегахим АД | | | |
 

Търговски марки


Dekorator Емайллак Супергланц за дърво и метал водоразредим

При равни цени с алкидните бои за дърво и метал този продукт ви спестява допълнителния разход за разтворител (почти на цената на боята). Без повече неприятна миризма на разтворители. »

Dekorator Грунд-боя

При боядисване върху стари алкидни покрития препоръчваме грундирането с този продукт, осигуряващ здраво сцепление на финишното покритие с основата. Съдържа инхибитори и пасиватори на ръжда. »

Dekorator Екстра алкидна боя за метал и дърво

Алкидна боя за предварително грундирани дървени, метални и други повърхности, експлоатирани на открито или в закрити помещения. »

Dekorator Бързосъхнещ емайллак

Бързосъхнещ високогланцов емайллак с висока твърдост и атмосфероустойчивост. »

Dekorator Алкидна боя 3 в 1

Покритие за дълготрайна антикорозионна защита и декорация на метални повърхности, които се експлоатират на открито или в закрити помещения. Може да се нанася и директно върху ръжда. »

Dekorator 4Metal

Ефектна боя за антикорозионна защита и декорация на метални повърхности, които се експлоатират на открито или в закрити помещения. Може да се нанася и директно върху ръжда. »

Dekorator Life Style Грунд за метал

За грундиран на повърхности от черни метали, преди нанасяне на бои или емайллакове. Образува гладко, матово покритие с много добра адхезия и еластичност.. »

Dekorator Premium Супер Бяла боя с Teflon

Гланцово покритие за дървени и метални повърхности. Подходяща както за интериорни, така и за екстериорни условия. Има много висока белота и покривност. »

Aquis Акрилатна боя

Водоразредима боя за дърво, метал (предварително грундиран) и други повърхности. Покритие устойчиво на атмосферни влияния и механични въздействия.. »

Aquis Антикорозиен грунд

За защита на изделия от черни и цветни метали (вкл. поцинкована ламарина). Образува здраво покритие, устойчиво на влага и атмосферни влияния »

Практика Алкидна боя

Боя на база алкидна смола за боядисване на предварително грундирани дървени, метални и други повърхности, експлоатирани на открито или в закрити помещения. »

Практика Блажна боя

Сатенено матова боя на база алкидна смола, подходяща за боядисване на дограма, огради, метални конструкции, дървени или метални детайли и др.. »

Практика Сребърен феролит

Продукт на база алкидна смола, предназначен за защита на метални повърхности (цистерни, резервоари и др.), които са под влиянието на атмосферни въздействия »

Практика Алкиден грунд

Използва се за грундиране на добре почистени и обезмаслени повърхности от черни метали преди нанасяне на покритие от бои или емайллакове »

Xpert Огнезащитна боя – самозагасваща, водоразредима

За защита на носещи железни конструкции в случай на пожар. След изсъхване, покритието защитава намиращата се под него стоманена конструкция, като при пожар образува изолиращ слой »

Xpert Алкиден Емайллак

Индустриално покритие за боядисване на машини, прибори, техническо оборудване, метални елементи и детайли и др. Цветове по RAL каталог »

Xpert Боя за стоманени конструкции

за защита на специални стоманени конструкции – мостове, вагони, контейнери, фургони и др., подложени на постоянно атмосферно въздействие. Произвежда се като система (I и II слой). »

Xpert Антикорозионен грунд ПФ-07 бързосъхнещ

Осигурява висока степен на антикорозийна защита. Образува гладко, матово покритие с много добра адхезия и еластичност.. »

Xpert Полиуретанов емайллак

за защита и декорация на предварително грундирани метални и дървени повърхности. Притежава отлични експлоатационни качества - твърдост, устойчивост на вода и химикали. »

Xpert Полиуретанов грунд

за грундиране на детайли преди нанасяне на ПУ емайллак. Притежава отлични експлоатационни качества - твърдост, устойчивост на вода и химикали. »

Автоемайллак

За репаратурно и цялостно боядисване на предварително подготвени метални повърхности, които се експлоатират на открито или в закрити помещения. »
web design: mnovakov 2013-2016