Мегахим АД | | | |
 

Търговски марки


Dekorator Нано Грунд дълбокопроникващ

за укрепване на ронливи основи на вътрешни и външни стени и други повърхности в строителството, преди нанасяне на бои за вътрешно и външно боядисване. »

Dekorator Контактен Грунд

Водоразредим грунд с остатъчна лепливост с добра адхезия към минерални основи. Подобрява сцеплението между стари и нови повърхности. »

Dekorator Строителен Грунд

Водоразредим грунд за стени на база полимерна емулсия. Концентрат 1:10 за укрепване на ронливи основи. »

Dekorator Грунд-боя

При боядисване върху стари алкидни покрития препоръчваме грундирането с този продукт, осигуряващ здраво сцепление на финишното покритие с основата. Съдържа инхибитори и пасиватори на ръжда. »

Dekorator Алкидна боя 3 в 1

Покритие за дълготрайна антикорозионна защита и декорация на метални повърхности, които се експлоатират на открито или в закрити помещения. Може да се нанася и директно върху ръжда. »

Dekorator 4Metal

Ефектна боя за антикорозионна защита и декорация на метални повърхности, които се експлоатират на открито или в закрити помещения. Може да се нанася и директно върху ръжда. »

Dekorator Life Style Грунд за метал

За грундиран на повърхности от черни метали, преди нанасяне на бои или емайллакове. Образува гладко, матово покритие с много добра адхезия и еластичност.. »

Aquis Импрегнатор за дърво

За импрегниране и грундиране на дървени повърхности преди нанасяне на финишен слой лак или боя. »

Aquis Антикорозиен грунд

За защита на изделия от черни и цветни метали (вкл. поцинкована ламарина). Образува здраво покритие, устойчиво на влага и атмосферни влияния »

Практика Алкиден грунд

Използва се за грундиране на добре почистени и обезмаслени повърхности от черни метали преди нанасяне на покритие от бои или емайллакове »

Практика Безир за дърво

Смес от смоли, масла и подходящи адитиви в органичен разтворител. Предназначен е за импрегниране и грундиране на дървени повърхности. »

Xpert Универсален грунд за стени

За грундиране на стени,тавани, варо-циментови повърхности, гипсокартон, шпакловки и др. преди нанасянето на финишно покритие от боя или мазилка »

Xpert Боя за стоманени конструкции

за защита на специални стоманени конструкции – мостове, вагони, контейнери, фургони и др., подложени на постоянно атмосферно въздействие. Произвежда се като система (I и II слой). »

Xpert Антикорозионен грунд ПФ-07 бързосъхнещ

Осигурява висока степен на антикорозийна защита. Образува гладко, матово покритие с много добра адхезия и еластичност.. »

Xpert Полиуретанов грунд

за грундиране на детайли преди нанасяне на ПУ емайллак. Притежава отлични експлоатационни качества - твърдост, устойчивост на вода и химикали. »
web design: mnovakov 2013-2016