Мегахим АД | | | |
 

Търговски марки


 

Практика Фасадна боя

Устойчиво декоративно покритие за външно боядисване. Използвани в комбинация или индивидуално, цветовете Класическо бяло и Благородна магнолия гарнатрат свеж вид на домашният ви екстериорен проект. »

Практика Алкидна боя

Боя на база алкидна смола за боядисване на предварително грундирани дървени, метални и други повърхности, експлоатирани на открито или в закрити помещения. »

Практика Дишаща интериорна боя бяла

Дишаща боя на водна основа за декоративна защита на стени, тавани, бетонови, циментови и варо-циментови повърхности в закрити помещения. »

Практика Дишаща боя за стени и тавани мат

Дишаща боя на водна основа за декоративна защита на стени, тавани, бетонови, циментови и варо-циментови повърхности в закрити помещения. 16 пастелни цвята. »

Практика Блажна боя

Сатенено матова боя на база алкидна смола, подходяща за боядисване на дограма, огради, метални конструкции, дървени или метални детайли и др.. »

Практика Сребърен феролит

Продукт на база алкидна смола, предназначен за защита на метални повърхности (цистерни, резервоари и др.), които са под влиянието на атмосферни въздействия »

Практика Синтетичен лак

предназначен за защита и декорация на предмети от дърво, които се експлоатират на открито и в закрити помещения. Може да се използва за надлакиране на предварително боядисани метални детайли »

Практика Алкиден грунд

Използва се за грундиране на добре почистени и обезмаслени повърхности от черни метали преди нанасяне на покритие от бои или емайллакове »

Практика Безир за дърво

Смес от смоли, масла и подходящи адитиви в органичен разтворител. Предназначен е за импрегниране и грундиране на дървени повърхности. »

Практика Тонер Боя

Тонираща боя за оцветяване на вододисперсионни бои. Подходяща и за самостоятелна употреба. »
web design: mnovakov 2013-2016