Мегахим АД | | | |
 

Търговски марки


 

Dekorator Латекс Color Weekend Mat

Водоразредима боя за вътрешно боядисване, устойчиво на миене и триене. Подходяща за жилища, магазини, офиси, хотели, ресторанти, училища, детски градини и други »

Dekorator Латекс Color Weekend Сатен Teflon

Водоразредима боя за вътрешно боядисване със сатенен гланц. Позволява лесно почистване при замърсяване на покритието. »

Dekorator Латекс Супер Бял

Устойчива декоративна боя за вътрешно боядисване на водна основа с висока покривност и белота. »

Dekorator Латекс Сребърни йони

Водоразредима матова интериорна боя за стени и тавани с повишена защита. Съдържа източник на сребърни йони. Има отлична покривност и белота , устойчива на триене и миене, подходяща за употреба в помещения с повишена влажност »

Dekorator Латекс Един Слой

Водоразредима матова интериорна боя за стени и тавани с максимална покривност и белота. Формира плътно и гладко покритие. Боята е устойчива на триене и миене, подходяща за употреба в помещения с повишена влажност (бани, кухни и др.). »

Dekorator Боя за влажни помещения

Водоразредимо покритие за вътрешно боядисване в помещение с повишена влажност (бани, кухни, изби, навеси). Притежава отлична устойчивост на влага, плесени и мухъл. Максимална устойчивост на мокро триене. Почистване с миещи средства. »

Dekorator фасадна боя със силикон

Водоразредима матова боя за външно боядисване на фасади, стени, бетонови и циментови повърхности. Съдържа силикон за повишена водоустойчивост. »

Dekorator LifeStyle Екстериорна боя

Водоразредимо покритие за външно боядисване на фасади, бетонови и циментови повърхности.. »

Dekorator Релефна боя

Водоразредимо покритие за вътрешно и външно релефно оформление на стени, което се постига чрез нанасяне на боята с различни типове валяци. »

Dekorator Нано Грунд дълбокопроникващ

за укрепване на ронливи основи на вътрешни и външни стени и други повърхности в строителството, преди нанасяне на бои за вътрешно и външно боядисване. »

Dekorator Контактен Грунд

Водоразредим грунд с остатъчна лепливост с добра адхезия към минерални основи. Подобрява сцеплението между стари и нови повърхности. »

Dekorator Строителен Грунд

Водоразредим грунд за стени на база полимерна емулсия. Концентрат 1:10 за укрепване на ронливи основи. »

Dekorator Емайллак Супергланц за дърво и метал водоразредим

При равни цени с алкидните бои за дърво и метал този продукт ви спестява допълнителния разход за разтворител (почти на цената на боята). Без повече неприятна миризма на разтворители. »

Dekorator Грунд-боя

При боядисване върху стари алкидни покрития препоръчваме грундирането с този продукт, осигуряващ здраво сцепление на финишното покритие с основата. Съдържа инхибитори и пасиватори на ръжда. »

Dekorator лазурен лак водоразредим алкид

Водоразредим лак за дърво на база емулсия на алкидна смола. Притежава характеристиките на традиционните алкидни лакове, но във водоразредим вариант. Подходящ за интериорна и екстерирна употреба. »

Dekorator Екстра алкидна боя за метал и дърво

Алкидна боя за предварително грундирани дървени, метални и други повърхности, експлоатирани на открито или в закрити помещения. »

Dekorator Бързосъхнещ емайллак

Бързосъхнещ високогланцов емайллак с висока твърдост и атмосфероустойчивост. »

Dekorator Алкидна боя 3 в 1

Покритие за дълготрайна антикорозионна защита и декорация на метални повърхности, които се експлоатират на открито или в закрити помещения. Може да се нанася и директно върху ръжда. »

Dekorator 4Metal

Ефектна боя за антикорозионна защита и декорация на метални повърхности, които се експлоатират на открито или в закрити помещения. Може да се нанася и директно върху ръжда. »

Dekorator Life Style Грунд за метал

За грундиран на повърхности от черни метали, преди нанасяне на бои или емайллакове. Образува гладко, матово покритие с много добра адхезия и еластичност.. »

Dekorator Life Style Яхтен лак

Лак за дървени подове, мебели и други дървени повърхности. Характеризира се с висок гланц, голяма устойчивост на влага и атмосферни влияния.. »

Dekorator Life Style Лазурен лак за дърво

Алкиден лазурен лак за защита и декорация на предмети от дърво, които се експлоатират на открито и в закрити помещения. Решение от тип “всичко в едно”: оцветител (байц), грунд, лак, защита от плесени и гъбички, UV филтър »

Dekorator Life Style Паркететен лак двукомпонентен

За паркет, дървени подове, ламперии, парапети, битово и офис обзавеждане, декоративни елементи, детайли и др. »

Dekorator Life Style Лак за камък

Безцветен, прозрачен лак за минерални повърхности. Използва се за защита и декорация на каменни, тухлени и други минерални повърхности на открито и в закрити помещения. »

Dekorator Premium Супер Бяла боя с Teflon

Гланцово покритие за дървени и метални повърхности. Подходяща както за интериорни, така и за екстериорни условия. Има много висока белота и покривност. »

Dekorator Premium Паркетен лак с Teflon

Лак с тефлонови добавки за лакиране на паркет, дървени подове, битово и офис обзавеждане и други предмети от дърво. Висока твърдост, износоустойчивост и устойчивост на влага. »

Dekorator Яхтен лак с Teflon

Лак с тефлонови добавки за лакиране на паркет, дървени подове, битово и офис обзавеждане и други предмети от дърво. Висока твърдост, износоустойчивост и устойчивост на влага. »

Dekorator Разредител AMB

за разреждане на алкидни системи - безцветни лакове, блажни бои, супер емайллакове и др. Употребява се за измиване на бояджийски инструменти (четки, валяци, шпакли, пистолети и др.) »

Dekorator Разредител МРТ

за разреждане на алкидни системи - безцветни лакове, блажни бои, супер емайллакове и др. Употребява се за измиване на бояджийски инструменти (четки, валяци, шпакли, пистолети и др.) »

Dekorator Коресилин

За разреждане на нитроцелулозни системи - лакове, бои, грундове и др. Употребява се за измиване на бояджийски инструменти (четки, валяци, шпакли, пистолети и др.) »

Dekorator Разредител за полиуретанови системи

За разреждане на полиуретанови системи - лакове, бои, грундове, емайллакове и др. Употребява се за измиване на бояджийски инструменти (четки, валяци, шпакли, пистолети и др.) »

Dekorator Спирт за горене

почистване на пластмасови повърхности, кожа, ламинат и за горене в спиртни лампи »

Dekorator Газ

Използва се за осветление в газови лампи, примуси и специално конструирани отоплителни пчеки. »
web design: mnovakov 2013-2016