Мегахим АД | | | |
 

Търговски марки


Dekorator Латекс Color Weekend Mat

Водоразредима боя за вътрешно боядисване, устойчиво на миене и триене. Подходяща за жилища, магазини, офиси, хотели, ресторанти, училища, детски градини и други »

Dekorator Латекс Color Weekend Сатен Teflon

Водоразредима боя за вътрешно боядисване със сатенен гланц. Позволява лесно почистване при замърсяване на покритието. »

Dekorator Латекс Супер Бял

Устойчива декоративна боя за вътрешно боядисване на водна основа с висока покривност и белота. »

Dekorator Латекс Сребърни йони

Водоразредима матова интериорна боя за стени и тавани с повишена защита. Съдържа източник на сребърни йони. Има отлична покривност и белота , устойчива на триене и миене, подходяща за употреба в помещения с повишена влажност »

Dekorator Латекс Един Слой

Водоразредима матова интериорна боя за стени и тавани с максимална покривност и белота. Формира плътно и гладко покритие. Боята е устойчива на триене и миене, подходяща за употреба в помещения с повишена влажност (бани, кухни и др.). »

Dekorator Боя за влажни помещения

Водоразредимо покритие за вътрешно боядисване в помещение с повишена влажност (бани, кухни, изби, навеси). Притежава отлична устойчивост на влага, плесени и мухъл. Максимална устойчивост на мокро триене. Почистване с миещи средства. »

Dekorator фасадна боя със силикон

Водоразредима матова боя за външно боядисване на фасади, стени, бетонови и циментови повърхности. Съдържа силикон за повишена водоустойчивост. »

Dekorator LifeStyle Екстериорна боя

Водоразредимо покритие за външно боядисване на фасади, бетонови и циментови повърхности.. »

Dekorator Релефна боя

Водоразредимо покритие за вътрешно и външно релефно оформление на стени, което се постига чрез нанасяне на боята с различни типове валяци. »

Dekorator Нано Грунд дълбокопроникващ

за укрепване на ронливи основи на вътрешни и външни стени и други повърхности в строителството, преди нанасяне на бои за вътрешно и външно боядисване. »

Dekorator Контактен Грунд

Водоразредим грунд с остатъчна лепливост с добра адхезия към минерални основи. Подобрява сцеплението между стари и нови повърхности. »

Dekorator Строителен Грунд

Водоразредим грунд за стени на база полимерна емулсия. Концентрат 1:10 за укрепване на ронливи основи. »

Dekorator Емайллак Супергланц за дърво и метал водоразредим

При равни цени с алкидните бои за дърво и метал този продукт ви спестява допълнителния разход за разтворител (почти на цената на боята). Без повече неприятна миризма на разтворители. »

Dekorator Грунд-боя

При боядисване върху стари алкидни покрития препоръчваме грундирането с този продукт, осигуряващ здраво сцепление на финишното покритие с основата. Съдържа инхибитори и пасиватори на ръжда. »

Dekorator лазурен лак водоразредим алкид

Водоразредим лак за дърво на база емулсия на алкидна смола. Притежава характеристиките на традиционните алкидни лакове, но във водоразредим вариант. Подходящ за интериорна и екстерирна употреба. »

Aquis Латекс Сатен Teflon®

Дълготрайно покритие със сатенен гланц, с превъзходна белота, отлична устойчивост на триене и миене с почистващи препарати. Лесно за почистване и поддръжка, благодарение на специалните добавки Teflon. »

Aquis Латекс Мат Teflon®

Матово покритие за стени с превъзходна белота, отлична устойчивост на триене и миене с почистващи препарати. Лесно за почистване и поддръжка, благодарение на специалните добавки Teflon. »

Aquis Боя за бани и кухни

Покритие за стени със сатенен гланц. Осигурява защита от плесени, гъбини и бактериални зарази. Отлична устойчивост на триене и миене, лесно за почистване и поддръжка. »

Aquis Фасадна боя

За декоративна защита на фасади, варопясъчни мазилки и стени, бетонови, циментови и други повърхности, подложени на атмосферно влияние.. »

Aquis Лазурен Лак Teflon

Устойчиво покритие за декоративна защита на изделия от дърво, експлоатирани на открито или в закрити помещения. »

Aquis Лак за паркет с Teflon

Водоразредим лак за паркет, дървени подове, ламперии, парапети, битово и офис обзавеждане и др. »

Aquis Акрилатна боя

Водоразредима боя за дърво, метал (предварително грундиран) и други повърхности. Покритие устойчиво на атмосферни влияния и механични въздействия.. »

Aquis Импрегнатор за дърво

За импрегниране и грундиране на дървени повърхности преди нанасяне на финишен слой лак или боя. »

Aquis Антикорозиен грунд

За защита на изделия от черни и цветни метали (вкл. поцинкована ламарина). Образува здраво покритие, устойчиво на влага и атмосферни влияния »

Практика Фасадна боя

Устойчиво декоративно покритие за външно боядисване. Използвани в комбинация или индивидуално, цветовете Класическо бяло и Благородна магнолия гарнатрат свеж вид на домашният ви екстериорен проект. »

Практика Дишаща интериорна боя бяла

Дишаща боя на водна основа за декоративна защита на стени, тавани, бетонови, циментови и варо-циментови повърхности в закрити помещения. »

Практика Дишаща боя за стени и тавани мат

Дишаща боя на водна основа за декоративна защита на стени, тавани, бетонови, циментови и варо-циментови повърхности в закрити помещения. 16 пастелни цвята. »

Практика Тонер Боя

Тонираща боя за оцветяване на вододисперсионни бои. Подходяща и за самостоятелна употреба. »

Xpert Силикон-акрилатна мазилка

Готова за полагане пастообразна маса, която се предлага във варианти за влачена и драскана структура. Влачена - 2 и 3 мм и драскана - 1 и 2 мм »

Xpert Полимерна мазилка

Готова за полагане пастообразна маса, която се предлага във варианти за влачена и драскана структура. Влачена - 2 и 3 мм и драскана - 1 и 2 мм »

Xpert Минерална мазилка

Произвежда се от цветни камъчета, които са омокрени в подходящо свързващо вещество на база водоразредима полимерна дисперсия. »

Xpert Универсален грунд за стени

За грундиране на стени,тавани, варо-циментови повърхности, гипсокартон, шпакловки и др. преди нанасянето на финишно покритие от боя или мазилка »

Xpert Огнезащитна боя – самозагасваща, водоразредима

За защита на носещи железни конструкции в случай на пожар. След изсъхване, покритието защитава намиращата се под него стоманена конструкция, като при пожар образува изолиращ слой »

Лепило за строителството ПВА

За лепене на паркет, подови настилки и стенни облицовки на текстилна основа. Използва се като добавка в гипсови шпакловки и други строителни разтвори. »

Лепило Ц 200

Система на база водоразредима поливинилацетатна дисперсия. За лепене на хартия, картон, тъкани, подови настилки и стенни облицовки на текстилна основа »

Daisy - вододисперсионна боя за вътрешно боядисване

Дишаща боя на водна основа за декоративна защита на стени, тавани, бетонови, циментови и варо-циментови повърхности в закрити помещения. »

Лепило за дърво ПВА

За лепене на дървени детайли и сглобки в мебелната промишленост и за ремонт на дървени детайли в бита. »
web design: mnovakov 2013-2016