Мегахим АД | | | |
 

Търговски марки


Dekorator Екстра алкидна боя за метал и дърво

Алкидна боя за предварително грундирани дървени, метални и други повърхности, експлоатирани на открито или в закрити помещения. »

Dekorator Бързосъхнещ емайллак

Бързосъхнещ високогланцов емайллак с висока твърдост и атмосфероустойчивост. »

Dekorator Алкидна боя 3 в 1

Покритие за дълготрайна антикорозионна защита и декорация на метални повърхности, които се експлоатират на открито или в закрити помещения. Може да се нанася и директно върху ръжда. »

Dekorator 4Metal

Ефектна боя за антикорозионна защита и декорация на метални повърхности, които се експлоатират на открито или в закрити помещения. Може да се нанася и директно върху ръжда. »

Dekorator Life Style Грунд за метал

За грундиран на повърхности от черни метали, преди нанасяне на бои или емайллакове. Образува гладко, матово покритие с много добра адхезия и еластичност.. »

Dekorator Life Style Яхтен лак

Лак за дървени подове, мебели и други дървени повърхности. Характеризира се с висок гланц, голяма устойчивост на влага и атмосферни влияния.. »

Dekorator Life Style Лазурен лак за дърво

Алкиден лазурен лак за защита и декорация на предмети от дърво, които се експлоатират на открито и в закрити помещения. Решение от тип “всичко в едно”: оцветител (байц), грунд, лак, защита от плесени и гъбички, UV филтър »

Dekorator Life Style Паркететен лак двукомпонентен

За паркет, дървени подове, ламперии, парапети, битово и офис обзавеждане, декоративни елементи, детайли и др. »

Dekorator Life Style Лак за камък

Безцветен, прозрачен лак за минерални повърхности. Използва се за защита и декорация на каменни, тухлени и други минерални повърхности на открито и в закрити помещения. »

Dekorator Premium Супер Бяла боя с Teflon

Гланцово покритие за дървени и метални повърхности. Подходяща както за интериорни, така и за екстериорни условия. Има много висока белота и покривност. »

Dekorator Premium Паркетен лак с Teflon

Лак с тефлонови добавки за лакиране на паркет, дървени подове, битово и офис обзавеждане и други предмети от дърво. Висока твърдост, износоустойчивост и устойчивост на влага. »

Dekorator Яхтен лак с Teflon

Лак с тефлонови добавки за лакиране на паркет, дървени подове, битово и офис обзавеждане и други предмети от дърво. Висока твърдост, износоустойчивост и устойчивост на влага. »

Dekorator Разредител AMB

за разреждане на алкидни системи - безцветни лакове, блажни бои, супер емайллакове и др. Употребява се за измиване на бояджийски инструменти (четки, валяци, шпакли, пистолети и др.) »

Dekorator Разредител МРТ

за разреждане на алкидни системи - безцветни лакове, блажни бои, супер емайллакове и др. Употребява се за измиване на бояджийски инструменти (четки, валяци, шпакли, пистолети и др.) »

Dekorator Коресилин

За разреждане на нитроцелулозни системи - лакове, бои, грундове и др. Употребява се за измиване на бояджийски инструменти (четки, валяци, шпакли, пистолети и др.) »

Dekorator Разредител за полиуретанови системи

За разреждане на полиуретанови системи - лакове, бои, грундове, емайллакове и др. Употребява се за измиване на бояджийски инструменти (четки, валяци, шпакли, пистолети и др.) »

Dekorator Спирт за горене

почистване на пластмасови повърхности, кожа, ламинат и за горене в спиртни лампи »

Dekorator Газ

Използва се за осветление в газови лампи, примуси и специално конструирани отоплителни пчеки. »

Практика Алкидна боя

Боя на база алкидна смола за боядисване на предварително грундирани дървени, метални и други повърхности, експлоатирани на открито или в закрити помещения. »

Практика Блажна боя

Сатенено матова боя на база алкидна смола, подходяща за боядисване на дограма, огради, метални конструкции, дървени или метални детайли и др.. »

Практика Сребърен феролит

Продукт на база алкидна смола, предназначен за защита на метални повърхности (цистерни, резервоари и др.), които са под влиянието на атмосферни въздействия »

Практика Синтетичен лак

предназначен за защита и декорация на предмети от дърво, които се експлоатират на открито и в закрити помещения. Може да се използва за надлакиране на предварително боядисани метални детайли »

Практика Алкиден грунд

Използва се за грундиране на добре почистени и обезмаслени повърхности от черни метали преди нанасяне на покритие от бои или емайллакове »

Практика Безир за дърво

Смес от смоли, масла и подходящи адитиви в органичен разтворител. Предназначен е за импрегниране и грундиране на дървени повърхности. »

Xpert Импрегнационен грунд

За грундиране на бетонни стени, гипс, варопясъчни мазилки и др. Служи за заздравяване на основата и подобряване на адхезията с финишното покритие.. »

Xpert Алкиден Емайллак

Индустриално покритие за боядисване на машини, прибори, техническо оборудване, метални елементи и детайли и др. Цветове по RAL каталог »

Xpert Боя за стоманени конструкции

за защита на специални стоманени конструкции – мостове, вагони, контейнери, фургони и др., подложени на постоянно атмосферно въздействие. Произвежда се като система (I и II слой). »

Xpert Антикорозионен грунд ПФ-07 бързосъхнещ

Осигурява висока степен на антикорозийна защита. Образува гладко, матово покритие с много добра адхезия и еластичност.. »

Xpert Полиуретанов емайллак

за защита и декорация на предварително грундирани метални и дървени повърхности. Притежава отлични експлоатационни качества - твърдост, устойчивост на вода и химикали. »

Xpert Полиуретанов грунд

за грундиране на детайли преди нанасяне на ПУ емайллак. Притежава отлични експлоатационни качества - твърдост, устойчивост на вода и химикали. »

Xpert Боя за пътна маркировка - еднокомпонентна

за хоризонтална маркировка на пешеходни пътеки, пътища, писти, спортни площадки, басеини и други асфалтови и бетонови покрития. »

Xpert Разредител за Боя за пътна маркировка

разредител за боя за хоризонтална пътна маркировка. »

Автоемайллак

За репаратурно и цялостно боядисване на предварително подготвени метални повърхности, които се експлоатират на открито или в закрити помещения. »
web design: mnovakov 2013-2016