Мегахим АД | | | |
 

ПАНАИР НА МАЙСТОРА В БУРГАС

От 3-ти до 6-ти септември се в гр.Бургас състоя изложение „Заедно за един по-красив град”, организирано от Мастърхаус и община Бургас. За АКТИВНО УЧАСТИЕ С ЖИВИ ПРОДУКТИ и отлично представяне бе наградена и русенската компания Мегахим АД. Бяха направени демонстрации на цветни интериорни и екстериорни решения за стени, дърво и метал, които впечатлиха посетителите на изложението. Следвайки своята дългогодишна кауза за чиста и хармонична околна среда, Мегахим предостави безопасни бои, с които стотици деца боядисаха хранилки и къщички за птици, картини и гипсови скулптури.

 

Семинар за партньори от Република Македония, гр. Сандански, 20 Март 2015

Urban Creatures – behind the scenes

Мегахим АД е партньор на Urban Creatures в градски фестивал на изкуствата, който се осъществява в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен район за Европейска столица на културата 2019.

Събитието се проведе на три етапа:

и получи широк медиен отзвук.

В продължение на рекламната кампания "Декорирам, значи украсявам", Мегахим АД участва в декорирането на градски пространства в столицата с предоставяне на лаково-бояджийски материали от серията Декоратор, както за обработка на стените, така и за рисуване на част от картините.

Видео с мнението на организатора на събитието Ясен Гешев за продуктите на Мегахим и за сътрудничеството по време на проекта :

"Седмицата на Мегахим" в хипермаркет Крез, гр. Пазарджик.

От 26 август до 2 септември 2012 се проведе "Седмицата на Мегахим" в хипермаркет Крез, гр. Пазарджик.

Водоразредимите бои и на Мегахим и деца се оказа неочаквано добра комбинация, особено когато през събота и неделя няма детска градина и има много детска енергия, музика и цветно настроение.   Нашите приятели малките Декоратори декорираха къщички за птици и оцветяваха рисунки.

Декорирахме, украсявахме, рисувахме, радвахме се, усмихвахме се - беше супер! Така приятно беше на всички ни! Благодарим ви, мили деца, вие украсихте нашите дни и ние се върнахме назад във времето!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=464913976864651&set=a.464913923531323.100273.215570011799050&type=1&theater
web design: mnovakov 2013-2016