bg en ru mk ro

Product 15/15


Опсег на бои

Површина
метал
Ниво на сјај
мат
Степен на транспарентност
транспарентен
Примена
направи сам
Употреба
надворешна (екстериорна), внатрешна(нтериорна)
Потрошувачка
100 - 120 ml/m2
Разредување
подготвен за употреба
Целосно сушење
24 часа во зависност од температурата
Алатки за апликација
валјак, четка или пиштолЧистење на алати
веднаш по завршување на работата со Dekorator разредуваче АМВ или МРТ
Пакување
650 ml, 3 kg, 22 kg

Consumption calculator


Processing area (m2):
  • Description
  • Documents
Please send an inquiry for more information