bg en ru mk ro

Product 14/15


Опсег на бои

Површина
метал
Ниво на сјај
мат
Степен на транспарентност
непроaирна
Примена
DIY/professional
Употреба
надворешна (екстериорна), внатрешна(нтериорна)
Потрошувачка
100 - 120 ml/m2
Разредување
подготвен за употреба
Целосно сушење

Алатки за апликација
валјак, четка или пиштолЧистење на алати
веднаш по завршување на работата со Dekorator разредуваче АМВ или МРТ
Пакување

Consumption calculator


Processing area (m2):
  • Description
  • Documents
Please send an inquiry for more information