bg en ru mk ro

Product 1/15

AQUIS КОПРИНЕНА БОЯ

AQUIS КОПРИНЕНА БОЯ

Aquis Silk Paint

Цветова гама
Средна разходна норма
около 80-100ml/m2 за слой
Разреждане
при необходимост, вода до 5%
Пълно изсъхване

Инструменти за нанасяне
валяк, четка или пистолет
Температура за нанасяне
над 10ºС
Температура за съхранение
над 5ºС. Да се пази от замръзване
Съхранение
в закрити складови помещения, предпазени от преки слънчеви лъчи
Срок на съхранение
36 месеца от датата на производство, във фабрично затворена опаковка
Почистване на инструментите
вода, веднага след работа
Опаковка
650 ml, 2,5 l

Разходен калкулатор


Площ за обработка (m2):
 • Описание
 • Документи

Полиуретанова еднокомпонентна водоразредима боя за употреба в закрити помещения и на открито. Цветовата палитра на AQUIS SILK PAINT е създаден в унисон с цветовите тенденции за по-меки, приглушени цветове, които позволяват прекрасно съчетание с интериорните решения за стени и създават усещане за хармония и стил.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ
За боядисване на дървени, метални, бетонови и повърхности от твърди пластмаси. Подходяща за мебели, дограма, МДФ, радиатори, бяла техника(може да се прилага върху прахово боядисани повърхности).

 

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

 • Създава здраво, устийчиво на замърсяване и надраскване покритие, благодарение на специалнте добавки Teflon®;
 • Дълготраен цвят без пожълтяване;
 • Цветова гама- 8 готови цвята: Брилянтно бяло, Вулканично черно, Слонова кост, Нежно сиво, Елегантно бежово, Планинско синьо, Канелено кафяво и Топло жълто;
 • Покритието е устойчиво на влага и UV въздействие;
 • Висока еластичност- компенсира въздействието на промяната на температурата на повърхността.

 

ИЗИСКАВАНИЯ КЪМ ОСНОВТА 
Подготовка на дървени повърхности - основата трябва да бъде здрава, суха и добре почистена от прах, мазнини и други замърсявания.

 • нова дървесина- препоръчва се грундиране с Aquis Импрегнатор за дърво, който прониква в дървесината, предпазва я от вредители и създава добра основа за нанасяне на декоративен слой.
 • третирана дървесина- стари, повредени покрития трябва да се почистят до здраво, а неравностите да се запълнят и изравнят с подходяща шкурка. Вече боядисани повърхности не се грундират, а само леко се матират с шкурка преди нанасяне на декоративен слой.

Подготовка на метални основи-  основата трябва да бъде здрава, суха и добре почистена от прах, мазнини и други замърсявания.

 • чист метал- препоръчително е да се нанесе Dekorator Бързосъхнещ грунд, Dekorator Алкиден грунд или Практика Алкиден грунд. Грундът предпазва метала от корозия и осигурява добро сцепление с последващия декоративен слой боя. За по-гладко крайно покритие е необходимо ползването на подходяща шкурка след полагането на грунда.
 • третиран метал- стари, повредени покрития трябва да се почистят от люспи и ръжда до здраво, а неравностите да се запълнят и да се изравнят с шкурка. Препоръчваме допълнително третиране на ръждата с препарат. Вече боядисани повърхност не се грундират, а само леко се матират с шкурка .

 

НАЧИН НА РАБОТА 
В зависимост от предварителната подготовка на повърхността се нанася един или два слоя с четка, валяк или бояджийски пистолет. Интервалът между всеки следващ слой е 3-4 часа, след пълно изсъхване на предходния. За постигане на най-добър външен вид на покритието се препоръчва температурата на обработваната повърхност да не надвишава 350С и 60% относителна влажност на околната среда. Да не се нанася върху мокри повърхности.

AQUIS_SILK_PAINT_TO
declaracia
MSDS_AQUIS SILC_PAINT

Моля изпратете запитване за повече информация

Свързани продукти