bg en ru mk ro

Product 8/16

DEKORATOR ЛАТЕКС Color Weekend Satin Teflon / Сатен

DEKORATOR ЛАТЕКС Color Weekend Satin Teflon / Сатен

8 цвята сатен
Dekorator Saten

Цветова гама
8 цвята сатен
Dekorator Saten
Повърхност
стени и тавани
Степен на гланц
сатен
Степен на прозрачност
непрозрачен
Приложение
направи си сам
Употреба
интериор
Разход
100 - 120 ml/m2
Разреждане
при необходимост, вода до 5%
Пълно изсъхване

Инструменти за нанасяне
валяк, четка или пистолет
Температура на нанасяне
над 10˚C
Температура на съхранение
над 5˚C. Да се пази от замръзване
Почистване на инструментите
вода, веднага след работа
Опаковка
2.5L

Разходен калкулатор


Площ за обработка (m2):
  • Описание
  • Документи

Вододисперсионната боя на базата на висококачествена полимерна емулсия, пигменти, трябва да се добавя и специални добавки, които използват такива и експлоатационни свойства.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ
Подходящо за интериорни решения в жилища, магазини, офиси, хотели, ресторанти, барове, училища, детски градини и други обществени сгради. Използва се за декоративна защита на стени, тавани, бетонови, циментови и варо-циментови повърхности и гипс картон в закрити помещения.

 

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА
• Образува гладко, фино, дълготрайно, приятно на допир сатеново покритие.
• Лесен за нанасяне с приятен цитросов аромат- не се разтваря и не се пени, с отлична различност и сцена с боядисващи повърхности.
• Притежава отлична покривност.
• Изключително здравословно покритие, лесно поддържане и почистване- устойчивост на триени и миене с почистващи препарати благодарение на тефлонови добавки.
• Предлага се в 8 актуални цвята и атрактивни цветови комбинации, препоръчани от водещи интериорни дизайнери.

 

ПОДГОТОВКА НА
СТЕНИ Основата трябва да бъде здрава, суха и добре почистена от прах, манини и други замърсявания. Съвременните повърхности се запълват и заздравяват, а за порьозните повърхности се предотвратява използването на заздравяващ грунд.
• нови основи- препоръчва се грундиране с Xpert Universal грунд за стени или Dekorator Наногрунд дълбокопроникващ за създаване на здраве, равна и гладка повърхност, която е добра основа за нанасяне на финишно покритие.
• стари основи- стари, нарушени покрития, трябва да бъдат премахнати до здравна основа, а неравностойни да се запълнят и изравнят след което да се грундират с горепосочени грундове.

 

НАЧИН НА РАБОТА
В началото на предварителната подготовка на повърхността се нанася в един или два слоя с четка, валяк или бояджийски пистолет. Интервалът между два слоя е около 3 часа. Всички следващи слоеве се нанасят след пълното извеждане на предходната. За постигане на най-добрата външна видимост на разделителя и подходяща температура за обработка на актуална повърхност, която не надвишава 35 ° С и 60% относителна влажност на околната среда. Да не се нанася върху влажни повърхности.

DEKORATOR_COLOR_WEEKEND_satin_TD  
DEKORATOR_satin_dec  
MSDS_DEKORATOR COLOR WEEKEND_SATEN_Teflon

Моля изпратете запитване за повече информация