Megachim AD | | | |
 

Търговски марки


Марката обединява продукти, предназначени за декориране на дома от таваните до цветните акценти по стените и от паркета до дървените или металните детаили по мебелите. Предназначена за потребители с изискан вкус и високи естетически критерии, желаещи да постигнат стилни интериорни и екстериорни решения. Новата форма, отразява стремежа към удовлетворяване на максимален брой ергономични фактори при работа с опаковката — по-удобен захват, по-голяма сигурност при боравене. 3аедно с промените във формата и дизайна е извършена съществена работа за подобряване качествените и експлоатационните показатели на продуктите.

Серия продукти за защита и декорация на метал, дърво и стени. Продуктите от серията се отличават с високото си качество, икономия на труд и висока степен на безопасност. Те са на водна основа, не съдържат ароматни органични разтворители, не отделят неприятни миризми, незапалими са и безвредни за човека u околната среда. Специагно добавения Teflon® им осигурява уникални качества, с които превъзхождат традиционните продукти на пазара.

Серия продукти за защита и декорация на стени и повърхности от дърво и метал от икономичен клас. Предназначена е за потребители, желаещи да освежат дома си бързо, с до5ри продукти и на приемливи цени. Новата ергономична опаковка отразява стремежа към удовлетворяване на максимален брой ергономични фактори - по-удобен захват, по- голяма сигурност при боравене. 3аедно с промените във формата и дизайна на опаковката е извършена съществена работа за подобряване качествените и експлоатационните показатели на продуктите от марката Praktika — разливност, покривност, дълготрайност на покритието.
web design: mnovakov 2013